Ilmoitukset lomakkeista

Halutessasi voit saada ilmoituksen erilaisista organisaatiosi Quentic Appissa täyttämistä lomakkeista (esim. läheltä piti-ilmoitukset, turvallisuushavainnot).

Voit aktivoida ilmoitukset seuraavasti:

Mene Quentic App Portalissa oikean ylälaidan "Oma tili"-kohtaan (ihmisfiguuri) ja avaa "Ilmoitukset"-osuus.

Omat lomakkeet. Aktivoimalla tämän kohdan saat jatkossa sähköpostiisi PDF-lomakkeen aina, kun luot uuden lomakkeen kyseisestä aiheesta (esim. tapahtumailmoitukset, läheltä piti-ilmoitukset). Aktivoi lomake lisäämällä rasti sen kohdalle "Omat lomakkeet"-sarakkeeseen. Voit aktivoida yhdellä kertaa kaikki sinulle avoinna olevat lomakkeet alalaidan "Valitse kaikki"-painikkeella. "Poista kaikki"-painikkeella saat tyhjennettyä kaikki aktivoinnit yhdellä kertaa.

Uudet lomakkeet. Tällä valinnalla tulet saamaan sähköposti-ilmoituksen aina, kun joku organisaatiosi jäsenistä luo uuden lomakkeen (esim. tapahtumailmoitukset, läheltä piti-ilmoitukset). Aktivoi lomake lisäämällä rasti sen kohdalle "Omat lomakkeet"-sarakkeeseen. Voit aktivoida yhdellä kertaa kaikki sinulle avoinna olevat lomakkeet alalaidan "Valitse kaikki"-painikkeella. "Poista kaikki"-painikkeella saat tyhjennettyä kaikki aktivoinnit yhdellä kertaa.

Tilanmuutokset. Quentic App -järjestelmä tulee lähettämään sinulle sähköpostin joka kerta, kun järjestelmään luomasi lomakkeen tila (status) muuttuu. Aktivoi lomake lisäämällä rasti sen kohdalle "Omat lomakkeet"-sarakkeeseen. Voit aktivoida yhdellä kertaa kaikki sinulle avoinna olevat lomakkeet alalaidan "Valitse kaikki"-painikkeella. "Poista kaikki"-painikkeella saat tyhjennettyä kaikki aktivoinnit yhdellä kertaa.

Ilmoituksen osuuden lopussa voit myös määrittää päivittäin koostettavan yhteenvetoraportin haluamistasi kohteista. Päivittäinen yhteenveto lähetetään Quentic App Portaalissa olevaan sähköpostiosoitteeseesi tapahtumapäivää seuraavan vuorokauden aamutunteina.