Paikallinen tallennustila täynnä

Kysymys: Olen alkanut saada Quentic Appissa ”tallennustila täynnä” –herjaa. Tämä toistuu yleensä miltei jokaisen valokuvan lisäyksen jälkeen. Mistä on kyse ja mikä ratkaisisi tämän ongelman?

Vastaus: Syy ilmoituksen tuloon saattaa olla se, että käyttämäsi laitteen välimuisti on täynnä. Aloita ongelman ratkaiseminen tallentamalla kaikki keskeneräiset havaintosi jne. Quentic-sovellukseen. Kirjaudu sitten ulos laitteellasi avoinna olevasta Quentic-sovelluksesta.

Tämän jälkeen tyhjennä sekä selaimen välimuisti että laitteen paikallinen tallennustila, ja aloita käyttö tyhjältä pöydältä. Paikallista tallennustilaa saattavat käyttää muutkin web-ohjelmistot, mikä puolestaan saattaa aiheuttaa ongelmia Quenticin käytössä.