1.2.3 Lähetä havaintosi ennen uloskirjautumista

Kun työskentelet Quentic Appilla, eli teet turvallisuushavaintoja, riskien arviointia jne., lähetä kaikki tallentamasi työt eteenpäin ennen uloskirjautumista. Tallennuksella saat tallennettua työsi vain käyttämäsi laitteen muistiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kirjautuessasi ulos järjestelmästämme kaikki tallennetut työt pyyhkiytyvät pois.

Jos tallennat keskeneräisen työsi, mutta et kirjaudu ulos Quentic Appista, voit jatkaa keskeneräisen havaintosi, riskien arvioinnin jne. tekemistä.   

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.