1.2.1 Valokuvien liittäminen raportteihin

Valokuvien lisääminen raportteihin ja havaintoihin on yksi keskeisimmistä ominaisuuksista, joka selittää mobiiliratkaisuiden suosiota HSEQ-asioiden hoitamisessa. Quentic Appissa voit liittää havaintoihin niitä konkretisoivia valokuvia, jotka otat mobiililaitteella paikan päällä tai liität laitteen muistista.

Ennen valokuvien ottamista on tärkeää muistaa, että sinun pitää antaa Quentic Appille oikeus käyttää laitteesi kameraa sekä laitteeseen tallennettuja valokuvia. Yleensä laite kysyy tätä sovelluksen käytön aloituksen yhteydessä. Voit sallia sovellukselle kuvien tai kameran käytön myöhemminkin mobiililaitteen asetusten kautta.