Koordinaattien lisääminen toimialueille

Jotta toimialueillasi tehdyt tarkastukset ja havainnot näkyisivät karttanäkymässä, pitää toimialueen koordinaatit määrittää portaalissa.

Näin määrität toimialueen koordinaatit

Valitse AppPortaalissa "Hallinta" > "Toimialueet" -polku. Avaa sivun vasemman laidan toimialuepuusta haluamasi raportoitava kohde.

Voit määrittää sille koordinaatit kahdella tavalla

1) Valitse "Käytä sijaintiani" -painike kartan alareunasta ja kartalle ilmestyy sijaintisi osoittavat merkki.

2) Täytä toimialueesi osoite tiedot ja paina "Käytä osoitteen sijaintia" -painiketta. Kartalle ilmestyy osoitteen koordinaatteihin sijaintia osoittava merkki.

Jos haluat säätää sijaintia kartalla, voit vetää hiirellä sijaintia osoittavan merkin haluamaasi kohtaan.

Kun olet saanut sijainnin asetettua kartalle, älä unohda tallentaa toimialueen muutoksia.